BBQ Focaccia
BBQ Focaccia
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Orient * | |
200 g | 2 % | gist | |
7.000 g | 70 % | water |
* Panovite Orient bevat zout!
Decoratie
980 g | olijfolie (20 g per stuk) | ||
20 g | zeezout | ||
5 g | oregano |
Werkwijze
Kneed aanvankelijk een stevig deeg met 60% van het water.Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe.
Deegtemperatuur 25°C.
Voorrijs 60 minuten.
Deegstukken afwegen 350 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Na de bolrijs uitdrukken met olijfolie tot een diameter van minimaal 23 cm.
Op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten.
Narijs 60 minuten.
Strijken met olijfolie en indrukken met de O'life Steker.
Overstrooien met grof zeezout en oregano.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18-22 minuten (vrij zacht afbakken).
Uitkomst 49 stuks