Recepten Recepten

BBQ-Dessert Appel-Rum Rozijnen

Fonceerdeeg

750 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

300 g   Perla Amandelpan

Vulling 1

150 g   kapselblokjes

Vulling 2

1.000 g   appelblokjes
250 g   Fruitful Rum Raisin
100 g   Appelpoeder
10 g   kaneel

Decoratie

150 g   choco decor
BBQ-Dessert Appel-Rum Rozijnen

Werkwijze

Vulling 2 aanmaken.

Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Fonceer de aluminium bakjes (doorsnede 8 cm).
Spuit 10 gram Perla Amandelpan in de gefonceerde bakjes.
Verdeel de kapselblokjes over de Perla Amandelpan.
Verdeel de aangemaakte vulling over de kapselblokjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.

De BBQ desserts verwarmen op de BBQ en pas als ze warm zijn de chocolade erop leggen en laten smelten!

Uitkomst 30 stuks