BBQ-Dessert Appel-Rum Rozijnen
BBQ-Dessert Appel-Rum Rozijnen
Fonceerdeeg
750 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
300 g | Perla Amandelpan |
Vulling 1
150 g | kapselblokjes |
Vulling 2
1.000 g | appelblokjes | |
250 g | Fruitful Rum Raisin | |
100 g | Appelpoeder | |
10 g | kaneel |
Decoratie
150 g | choco decor |
Werkwijze
Vulling 2 aanmaken.Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Fonceer de aluminium bakjes (doorsnede 8 cm).
Spuit 10 gram Perla Amandelpan in de gefonceerde bakjes.
Verdeel de kapselblokjes over de Perla Amandelpan.
Verdeel de aangemaakte vulling over de kapselblokjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
De BBQ desserts verwarmen op de BBQ en pas als ze warm zijn de chocolade erop leggen en laten smelten!
Uitkomst 30 stuks