Barbecue Bagels (Pomodoro)
Barbecue Bagels (Pomodoro)
Recept
5.000 g | 100 % | Fiesta Pomodoro * | |
200 g | 4 % | gist | |
1.900 g | 38 % | water | |
250 g | 5 % | ei | |
250 g | 5 % | Muffinolie ** |
* Fiësta Pomodoro bevat zout!
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
125 g | Decor Maisgries | ||
250 g | geraspte kaas |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na enige rijs langrollen tot 27 cm en een ring vormen.
Decoreren met Decor Maisgries en geraspte kaas.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 125 bbq-bagels.