Recepten Recepten

Bakkerskoek Kandij

Recept

3.500 g   Bakkerskoekmix
1.200 g   Mekufa
1.400 g   water

Vulling

400 g   suikernibs P5

Afwerking

400 g   suikernibs P5
Bakkerskoek Kandij

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder tot een glad, half vloeibaar deeg.
Als laatste de suikernibs P5 doormengen.
Bekleed de koekbak met siliconenpapier.
Het half vloeibaar deeg in een koekbak van 75x26x8 cm (inwendig) storten.
U kunt ook bakplaten gebruiken die aan de zijkanten zijn geïsoleerd met ca. 2 cm dikke en 8 cm hoge latten welke bekleed zijn met siliconenpapier.
Goed inspuiten met Carlex.
Eventueel bestrijken met koffiemelk.
Voor de afwerking bestrooien met suikernibs P5.

Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 155°C
Baktijd 85 minuten.

Na voldoende afkoeling met een zaagmes stukken van 8 cm snijden.
De koek kunt u invriezen, zodat elke dag verse koek verkocht kan worden.

Uitkomst 9 stuks