Bakkerskoek in brood
Bakkerskoek in brood
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
500 g | 5 % | gist | |
180 g | 1.8 % | bakkerszout | |
5.400 g | 54 % | water | |
2.000 g | 20 % | Exakt Goud |
Vulling
10.000 g | Bakkerskoekmix | ||
3.650 g | Mekufa | ||
4.850 g | water |
Werkwijze
Vulling aandraaien, 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct afwegen 2000 gram.
Opmaken als voor brood.
Na enige rust uitrollen tot een dikte van 3 mm.
Snijden in plakken van 30 x 15 cm (250 gram).
De deegplak midden in een langwerpige pie-plate leggen.
255 gram vulling opspuiten, het deeg terugvouwen met de randen tegen elkaar.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 72 stuks