Baguettes met Vikorn 50 MZ
Baguettes met Vikorn 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | Vikorn 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.600 g | 56 % | water | |
200 g | 2 % | Protea 2000 |
* Vikorn 50 MZ bevat zout!
Decoratie
400 g | Decor Tarwegries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 425 gram.
Puntrijs 30 minuten.
Langmaken.
Decoreren met Decor Tarwegries.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 38 stuks.