Baguettes met Annelie Tournesol en Annelie Naturel
Baguettes met Annelie Tournesol en Annelie Naturel
Recept
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Annelie Tournesol | } |
2.500 g | 25 % | Annelie Naturel | } |
100 g | 1 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
5.300 g | 53 % | water |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 430 gram.
Puntrijs 75 minuten.
Langmaken en op inschietapparaten of stokbroodplaten zetten.
Narijs 180 minuten bij 28°C.
Bestrooien met roggebloem en zeven maal insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 36 baguette's.