Recepten Recepten

Baci di dama

Recept

2.000 g   Perla Amandelpan
600 g   Fantasy RedVelvet Cake
400 g   poedersuiker
200 g   eiwit

Decoratie

250 g   greinsuiker P2

Vulling

750 g   Arabesque Blanc 29
250 g   Perla Amandelpan
250 g   slagroom
250 g   boter
Baci di dama

Werkwijze

De Perla Amandelpan, Fantasy RedVelvet Cake, poedersuiker en eiwit mengen en gladroeren.
Spuit korte staafjes van 10 gram op silliconenpapier.
Decoreren met greinsuiker.

Oventemperatuur:
Inschietoven 210°C.
Rotatieoven 190°C.
Baktijd 11 minuten.

Slagroom koken, Perla Amandelpan en Arabesque Blanc 29 doorroeren.
Bij voorkeur mengen met een staafmixer en goed laten afkoelen.

De ganache met boter iets luchtig kloppen.
De Baci di dama vullen met de ganachecrème.

Uitkomst 160 stuks