Baci di dama
Baci di dama
Recept
2.000 g | Perla Amandelpan | |
600 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
400 g | poedersuiker | |
200 g | eiwit |
Decoratie
250 g | greinsuiker P2 |
Vulling
750 g | Arabesque Blanc 29 | |
250 g | Perla Amandelpan | |
250 g | slagroom | |
250 g | boter |
Werkwijze
De Perla Amandelpan, Fantasy RedVelvet Cake, poedersuiker en eiwit mengen en gladroeren.Spuit korte staafjes van 10 gram op silliconenpapier.
Decoreren met greinsuiker.
Oventemperatuur:
Inschietoven 210°C.
Rotatieoven 190°C.
Baktijd 11 minuten.
Slagroom koken, Perla Amandelpan en Arabesque Blanc 29 doorroeren.
Bij voorkeur mengen met een staafmixer en goed laten afkoelen.
De ganache met boter iets luchtig kloppen.
De Baci di dama vullen met de ganachecrème.
Uitkomst 160 stuks