Apricot Cake
Apricot Cake
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
400 g | Renetta Appelspijs |
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
720 g | water |
Vulling
625 g | Advocaat 14% | |
125 g | Minuta VV | |
700 g | Fruitful Apricot |
Afwerking
600 g | Paletta Spray Abrikoos |
Werkwijze
Fonceer 2 bakplaten van 60 x 20 cm met hardewenerdeeg (dikte 2 mm).Bestrijk deze met Renetta Appelspijs.
Vero Boerencake Koppig en water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling.
Verdeel het beslag over de Renetta Appelspijs.
Advocaat 14% en Minuta VV mengen en diagonaal over het cakebeslag spuiten.
Vervolgens de Fruitful Apricot diagonaal over de Advocaatroom spuiten.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Abrikoos.
Snijden in gewenste grootte.