Recepten Recepten

Apricot Cake

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
400 g   Renetta Appelspijs

Recept

2.000 g   Vero Boerencake Koppig
720 g   water

Vulling

625 g   Advocaat 14%
125 g   Minuta VV
700 g   Fruitful Apricot

Afwerking

600 g   Paletta Spray Abrikoos
Apricot Cake

Werkwijze

Fonceer 2 bakplaten van 60 x 20 cm met hardewenerdeeg (dikte 2 mm).
Bestrijk deze met Renetta Appelspijs.
Vero Boerencake Koppig en water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling.
Verdeel het beslag over de Renetta Appelspijs.
Advocaat 14% en Minuta VV mengen en diagonaal over het cakebeslag spuiten.
Vervolgens de Fruitful Apricot diagonaal over de Advocaatroom spuiten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Abrikoos.
Snijden in gewenste grootte.