Appeltje Open
Appeltje Open
Fonceerdeeg
2.600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
1.500 g | Perla Amandelpan |
Vulling 1
1.400 g | kapselblokjes |
Vulling 2
4.000 g | appelschijfjes | |
400 g | Appelpoeder | |
440 g | sinaasappelpartjes | |
40 g | Wigo Compound Sinas |
Afwerking
900 g | Paletta Spray Neutraal (45 g per stuk) |
Decoratie
600 g | notenmix (30 g per stuk) |
Decoratie 1
200 g | Mont Blanc (10 g per stuk) |
Werkwijze
Maak vulling 2 aan.Deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.
Fonceer vlaaipannen (doorsnede 20 cm).
Verdeel de Perla Amandelpan in de gefonceerde vormen.
Verdeel de kapselblokjes over de Perla Amandelpan.
Verdeel de aangemaakte vulling over de kapselblokjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 60 minuten.
Afgeleren en decoreren met de notenmix en Mont Blanc.
Uitkomst 20 stuks