Recepten Recepten

Appeltje Open

Fonceerdeeg

2.600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

1.500 g   Perla Amandelpan

Vulling 1

1.400 g   kapselblokjes

Vulling 2

4.000 g   appelschijfjes
400 g   Appelpoeder
440 g   sinaasappelpartjes
40 g   Wigo Compound Sinas

Afwerking

900 g   Paletta Spray Neutraal (45 g per stuk)

Decoratie

600 g   notenmix (30 g per stuk)

Decoratie 1

200 g   Mont Blanc (10 g per stuk)
Appeltje Open

Werkwijze

Maak vulling 2 aan.

Deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.
Fonceer vlaaipannen (doorsnede 20 cm).
Verdeel de Perla Amandelpan in de gefonceerde vormen.
Verdeel de kapselblokjes over de Perla Amandelpan.
Verdeel de aangemaakte vulling over de kapselblokjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 60 minuten.

Afgeleren en decoreren met de notenmix en Mont Blanc.

Uitkomst 20 stuks