Appelrondjes met Kanomix
Appelrondjes met Kanomix
Recept
2.000 g | Kanomix | |
750 g | boter | |
150 g | water | |
80 g | Citroenrasp | |
10 g | bakkerszout |
Vulling
3.000 g | appelstukjes | |
300 g | Appelpoeder |
Afwerking
900 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Plakjes steken van 10 cm doorsnede.
In de stukswerkbakjes een plakje deeg leggen.
De appelstukjes mengen met de Appelpoeder.
60 gram vulling verdelen over de deegplakjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.
Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 55 appelrondjes.