Appelpizza
Appelpizza
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
500 g | 5 % | gist | |
4.200 g | 42 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
3.050 g | kaneelsuiker | ||
7.320 g | appelschijfjes |
Afwerking
2.440 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Het deeg loslaten komen en verdelen niet opbollen.
2 deegstukken opbollen.
Bolrijs 30 minuten.
Uitrollen tot een diameter van 18 cm.
Vanuit het midden uitdrukken zodat er een ring ontstaat.
Bestrooien met Kaneelsuiker en beleggen met dunne appelschijfjes.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 15 minuten.
Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 122 stuks.