Appelkwark Kroon
Appelkwark Kroon
Recept
2.000 g | roomboterkorst |
Vulling
200 g | Kapsel met Maestro Moscovisch * | |
4.000 g | appelstukken | |
400 g | Zeesan Curd/Yoghurt |
* 3 mm dik en 14 cm doorsnede
Afwerking
350 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV |
Decoratie
20 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Smeer een taartpan van 18 cm doorsnede.Rol de korst uit tot een dikte van 2,5 mm.
Snijd vierkante stukken van 22 cm en leg deze in de taartpan.
Op de bodem een plak kapsel van 14 cm doorsnede.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met de appelstukken en verdeel dit over de taartpannen.
Bestrooien met kruimeldeeg en afbakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 30 Minuten (zorg voor voldoende vloer).
Na het koelen decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 10 stuks.