Appeldessert
Appeldessert
Recept
1.000 g | water | |
1.000 g | slagroom | |
1.000 g | Fruitful Apple | |
500 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
250 g | water |
Vulling
400 g | Kapsel met Maestro Moscovisch * |
* 3 mm dik en 6 cm doorsnee
Afwerking
800 g | Glazuur voor spiegels * |
* Op de juiste dikte en kleur brengen met wat water en kleurstof
Werkwijze
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt en water tot een gladde massa.Werk hier de fijnvermalen Fruitful Apple door.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Eventueel kan het water vervangen worden door appelsap.
Schep 35 gram bavaroise in een siliconenvorm en sluit af met een dun plakje kapsel.
Eerst koelen en daarna vriezen.
Bevroren door de groene glazuur halen.
Decoreren met appel en chocolade decor.
Uitkomst 100 stuks