Appelbavaroise
Appelbavaroise
Recept
200 g | Zeesan Neutraal | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom | |
800 g | Fruitful Apple | |
40 g | Gel Kirsch 50% |
Vulling
300 g | krokante choco * | |
230 g | Kapsel met Maestro Moscovisch |
* 10 plakjes 8 cm doorsnee
Afwerking
200 g | ColdJel Neutraal * |
* iets groene kleur
Werkwijze
Meng Zeesan Neutraal, Gel Kirsch 50% met water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Als laatste de Fruitful Apple doormengen.
De bavaroiseringen (12 cm doorsnede) insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.
De bavaroiseringen vullen met een dun plakje kapsel dat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje bavaroise met daarop een dun plakje krokante choco van ca. 30 gram.
De ring glad afstrijken met bavaroise en koelen, vervolgens invriezen.
De rand afwerken met een smal groen lintje.
De bovenzijde afgeleren met ColdJel Neutraal (licht groen gekleurd).
Decoreren met een stukje appel en een chocolade decor.
Uitkomst 10 stuks.