Appel- Perentaartje
Appel- Perentaartje
-
700 g | Kruimeldeeg met Kanomix (100 g per stuk) |
Recept
1.000 g | Vero Plaatcake | |
550 g | water | |
350 g | Muffinolie * | |
100 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
250 g | Appelpoeder | |
250 g | appel perenstroop | |
250 g | water |
Decoratie
840 g | appelstukjes (120 g per stuk) | |
70 g | bruine basterdsuiker (10 g per stuk) |
Afwerking
350 g | Paletta Spray Abrikoos (50 g per stuk) | |
42 g | Hazelnootstukje KC (6 g per stuk) |
Werkwijze
Meng de stroop met het warme water, voeg de Appelpoeder toe en meng dit met een garde goed door elkaar.Laat dit ca. 15 minuten geleren.
De taartpannen van 17 cm doorsnede bestrooien met kruimeldeeg.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten met de vlinder in de tweede versnelling tot een glad beslag.
Vul de taartpannen met 280 gram beslag.
Spuit een spiraal vulling op het beslag (gladde spuit nr 10).
Verdeel de apppelstukjes over het beslag en bestrooien met bruine basterdsuiker.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Abrikoos.
Decoreren met Hazelnootstukjes KC.
Uitkomst 7 stuks