Appel Perenstroop Muffins
Appel Perenstroop Muffins
Recept
1.000 g | American Dream Muffin | |
400 g | water | |
400 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
80 g | appel perenstroop | |
80 g | Appelpoeder | |
80 g | water * |
* ca. 40°C
Decoratie
24 g | havervlokken |
Werkwijze
Meng de vulling en laat deze minimaal 15 minuten staan.American Dream Muffin, water en Muffinolie met de vlinder tot een glad beslag draaien.
Planeetmenger 5 minuten in de 1e versnelling.
Met een ijsschep, 65-80 gram beslag in de Muffintray scheppen.
Spuit op het beslag een spiraal van de appel/peervulling.
Decoreren met havervlokken.
Overtemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Baktijd ± 25 minuten.
Rotatieoven 160°C
Baktijd ± 25 minuten.
Uitkomst 24 stuks