Recepten Recepten

Appel & Mango Taartje

Recept

4.200 g   Kanomix
1.700 g   boter
350 g   ei
20 g   bakkerszout
10 g   Kaneel Orenta

Vulling 1

1.200 g   Fantasy Mango Passie
400 g   ei
200 g   water
175 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 2

9.500 g   appelstukken
2.100 g   Fruitful Mango HI
900 g   Appelpoeder

Vulling 3

1.750 g   Fruitful Mango HI

Afwerking

1.750 g   Kruimeldeeg met Minuta VV *

* kan ook met een andere gele room poeder.

Appel & Mango Taartje

Werkwijze

Zet een deeg met de grondstoffen van het recept. Koel het deeg en verwerkt het de volgende dag.
Draai het deeg soepel, rol uit op 4 mm. Steek plakken van 17 cm en leg deze in taartpannen van 20 cm, bovenzijde gemeten.

Meng vulling 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met een vlinder. Om er zeker van te zijn
dat de vruchtenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het aan te bevelen om het eerst bij te krabben
voor het uitscheppen. Spuit op de plakken deeg ca. 75 gram beslag, houd ca. 3 cm vrij van de rand.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 13 minuten.

Rol het restant deeg uit tot een dikte van 4 mm en snijd banen van 3 cm.
Fonceer de pan met deeg en druk iets aan op de gebakken bodem.

Meng vulling 2 en schep 500 vulling in de pannen en druk iets aan. Spuit een spiraal Fruitful Mango HI op de vulling.
Verdeel het kruimeldeeg over de taartjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 40 minuten.
 
Uitkomst 25 stuks