Appel Kruimel Tompouce
Appel Kruimel Tompouce
Bodem
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
200 g | Perla Amandelpan |
Vulling 1
600 g | Fruitful Apple | |
200 g | Renetta Appelspijs | |
2 g | Kaneel Orenta | |
20 g | krenten | |
80 g | Zeesan Neutraal |
Vulling 2
1.000 g | Gele room met Maestro Creme Vanille |
Afwerking 1
200 g | Dip Neutraal |
Afwerking
2 g | Kaneel Orenta |
Decoratie
240 g | koekkruimels | |
20 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Verdeel de Perla Amandelpan over twee tompouce plakken.Meng de grondstoffen van vulling 1 kort en verdeel deze over de onderplakken met Perla Amandelpan.
Maak de Maestro Crème Vanille aan en breng deze aan op de appelvulling.
Dek af met een tweede tompouce plak en strijk de zijkanten glad.
Verwarm de Dip Neutraal tot ca. 45°C, meng hier de Kaneel Orenta door en bestrijk hier de bovenste plak mee.
Strooi hier direct de koekkruimels op en decoreer af met Mont Blanc.
Na het aandrogen snijden in tompoucen.
Breng eventueel een rozet slagroom aan en decoreer met een appelpartje.
Uitkomst 20 stuks