Appel-kersen Carre
Appel-kersen Carre
Recept
1.000 g | roomboterkorst | |
450 g | Perla Amandelpan |
Vulling
1.000 g | Fruitful Apple | |
1.000 g | Fruitful Cherry |
Decoratie
75 g | walnoten | |
45 g | chocolade druppels |
Afwerking
150 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Rol de roomboterkorst uit tot een dikte van 1.5 mm en 60 cm breed.Leg hierop banen roomboterkorst van 6 x 60 cm met een tussenruimte van 5 cm.
Spuit tussen de banen de Perla Amandelpan.
Snij de dubbele korstlaag door midden zodat er banen van 11 x 60 cm ontstaan.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Baktijd 25 minuten.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Spuit na het afkoelen een baan met Fruitful Apple en een baan met Fruitful Cherry.
Decoreren met walnoten en chocolade druppels.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 5 cm.
Uitkomst 30 stuks.