Appel kaneel Schnitten
Appel kaneel Schnitten
Recept
1.000 g | Vero Basis-Rühr | |
560 g | ei | |
480 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
800 g | appelparten |
Vulling 2
700 g | Minuta Tom P Speciaal | |
1.400 g | water | |
600 g | slagroom | |
10 g | Kaneel Orenta |
Decoratie
250 g | appelschijfjes | |
700 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
2 Speciale bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconen papier.Alle grondstoffen mengen 2 - 3 minuten met de vlinder in de tweede versnelling.
Het beslag over de platen verdelen en glad strijken.
Appelparten verdelen over het beslag.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 45 minuten.
Na afkoelen Minuta Tom P Speciaal, water, slagroom en Kaneel Orenta mengen en in 3 minuten in de tweede versnelling glad roeren.
Deze vulling over de afgekoelde bodem verdelen en met een getande krabber afstrijken.
Verdelen in 44 schnitten, decoreren met appelschijfjes en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 44 appelkaneel schnitten.