Annelie Noix
Annelie Noix
Voordeeg
2.500 g | 25 % | Annelie Naturel | } 100% |
1.500 g | 15 % | water |
Recept
7.500 g | 75 % | tarwebloem | } |
200 g | 2 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
5.500 g | 55 % | water |
Vulling
1.500 g | 15 % | Hazelnootstukje KC | |
1.500 g | 15 % | walnoten |
Werkwijze
Annelie Naturel en water (25°C) kneden, 2 minuten langzaam en 2 minuten snel.In geoliede bak storten.
Het voordeeg minimaal 18 uur afgedekt op bakkerijtemperatuur laten staan.
Hazelnootstukjes KC en de walnoten 30 minuten weken in 15% water,
berekend over het gewicht van de Hazelnootstukjes en walnoten.
Van het voordeeg en de overige grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Vulling direct doorwerken.
Voorrijs 15 minuten.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 60 minuten.
Vormen (los opbollen met roggebloem).
Narijs 60 minuten.
Voor het bakken omdraaien en bestrooien met roggebloem.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 45 stuks.