Annelie Formaggio
Annelie Formaggio
Voordeeg
2.500 g | 25 % | Annelie Naturel | } 100% |
1.500 g | 15 % | water |
Recept
7.500 g | 75 % | tarwebloem | } |
200 g | 2 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
4.700 g | 47 % | water |
Vulling
3.000 g | 30 % | kaasblokjes | |
20 g | 0.2 % | peterselie |
Werkwijze
Annelie Naturel en water (25°C) kneden, 2 minuten langzaam en 2 minuten snel.In geoliede bak storten.
Het voordeeg minimaal 18 uur afgedekt laten staan op bakkerijtemperatuur.
Van het voordeeg en de overige grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling kort doordraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 75 minuten.
Vormen.
Narijs 105 minuten, bij 32°C.
Voor het bakken bestuiven met roggebloem en insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 43 stuks.