Anijsmuffin
Anijsmuffin
Recept
1.000 g | Royal Muffin | |
450 g | water | |
400 g | Muffinolie * | |
15 g | anijs (gemalen) | |
10 g | Araba Mocca |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
60 g | Decor Tarwegries |
Werkwijze
Royal Muffin, anijs, Araba Mocca, water en Muffinolie met de vlinder tot een glad beslag draaien.Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.
Met een ijsschep, het beslag in de Muffintray scheppen.
35-40 gram voor Mini Muffins.
65-80 gram voor Standaard Muffins.
100-110 gram voor Grote Muffins.
Voor het bakken overstrooien met Decor Tarwegries.
Inschieoven:
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd ± 25 minuten.
Rotatieoven:
Oventemperatuur 165°C.
Baktijd ± 25 minuten.
Uitkomst 28 stuks (standaard).