Amore Authentiek
Amore Authentiek
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem * | |
300 g | 3 % | gist | |
160 g | 1.6 % | bakkerszout | |
8.000 g | 80 % | water | |
1.000 g | 10 % | Amore Melange |
* Voor een optimaal resultaat gebruikt u stokkenbloem
Decoratie
325 g | roggebloem |
Werkwijze
Kneed aanvankelijk een vrij stevig deeg met 70% water.Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe.
Deegtemperatuur 25°C.
Voorrijs 60 minuten.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Verdelen, niet opbollen.
Decoreren met roggebloem en op de bakplaat zetten.
Narijs ca. 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 324 stuks