American Cakebrownies
American Cakebrownies
Recept
2.000 g | Double Choc Cake | |
600 g | bruine basterdsuiker | |
500 g | ei | |
500 g | water | |
600 g | Scaldis Puur |
Afwerking
1.000 g | Dip Choco | |
600 g | glucosestroop | |
150 g | water |
Vulling
600 g | walnoten |
Werkwijze
Smelt de Scaldis Puur op 35°C.Meng de Double Choc Cake, bruine basterd, Scaldis Puur en heet water met de vlinder, 5 minuten in de tweede versnelling.
Voeg het ei als laatste toe, zodat de chocolade stukken uit de Double Choc Cake de tijd hebben om te smelten.
Direct de vulling doordraaien.
Giet het beslag in een met siliconen papier beklede bakplaat met hoge randen, maat 60 x 40 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Afwerking Fudge:
Verwarm de Dip Chocolade Extra en de glucosestroop tot 40°C en meng deze.
Voeg het water toe en roer alles goed door, geen lucht inslaan!
Koud verwerken.
Na afkoeling de plaat lossen, het papier verwijderen en op deze zijde met een getande krabber de fudge aanbrengen.
In de gewenste maat snijden.