American Brownies (Extra Spekkig)
American Brownies (Extra Spekkig)
Recept
2.000 g | Double Choc Cake | |
1.000 g | bruine basterdsuiker | |
500 g | ei | |
500 g | water | |
400 g | Scaldis Puur |
Afwerking
1.000 g | Dip Choco | |
600 g | glucosestroop | |
150 g | water |
Werkwijze
Smelt de Scaldis op 35°C.Alle grondstoffen (gebruik heet water) met de vlinder, 5 minuten in de tweedee versnelling mengen.
Giet het beslag in een met siliconen papier beklede bakplaat met hoge randen, maat 60 x 40 cm.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 35 minuten.
Afwerking Fudge:
Verwarm de Dip Chocolade Extra en de glucosestroop tot 40°C en meng deze.
Voeg het water toe en roer alles goed door, geen lucht inslaan!
Koud verwerken.
Na afkoeling de plaat lossen, het papier verwijderen en op deze zijde met een getande krabber de fudge aanbrengen.
In de gewenste maat snijden.