American Brownie Noten
American Brownie Noten
Recept
1.500 g | American Brownie | |
375 g | water | |
125 g | boter * |
* Gesmolten, kan ook worden vervangen door 100 gram Muffinolie.
Vulling
175 g | amandelen | |
100 g | hazelnoten | |
75 g | walnoten |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.Als laatste de vulling erdoor draaien (de noten eventueel eerst licht bruneren).
Giet het beslag (2 kg) in de Bakvorm Plaatcake.
Spuit de bakvorm in met een beetje Carlex Spray zodat de brownie goed lost na het bakken.
Of giet het beslag in een met siliconen papier beklede bakplaat (60 x 20 cm) met hoge randen.
Ook deze iets bespuiten met Carlex en strijk het beslag uit.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken en afkoelen de brownie snijden in bijvoorbeeld 4 x 2 cm.
Uitkomst 1 stuks