American Brownie
American Brownie
Recept
1.500 g | American Brownie | |
375 g | water | |
125 g | boter * |
* Gesmolten, kan ook worden vervangen door 100 gram Muffinolie.
Afwerking
400 g | Sweet Glacé Choc Zacht |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.Giet het beslag (2 kg) in de Bakvorm Plaatcake.
Spuit de bakvorm in met een beetje Carlex zodat de brownie goed lost na het bakken.
Of giet het beslag in een met siliconen papier beklede bakplaat (60 x 20 cm) met hoge randen.
Ook deze iets bespuiten met Carlex en strijk het beslag uit.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.
Na afkoelen afwerken met de Sweet Glacé Choc Zacht.
De brownie snijden in bijvoorbeeld 4,5 x 5 cm.
Uitkomst 1 stuks (60x20 cm)