Amaretto Tompouce
Amaretto Tompouce
-
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Vulling
320 g | Minuta Tom P GB | |
800 g | water | |
20 g | Gel Amaretto 50% | |
160 g | Perla Amandelpan |
Afwerking
100 g | Fruitful Apricot Jam | |
200 g | Dip Neutraal |
Decoratie
60 g | Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
Werkwijze
Minuta Tom P GB, Gel Amaretto 50%, Perla Amandelpan en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.Daarna is de room klaar voor verwerking.
De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.
Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met Dip Neutraal.
Overstrooien met gebruneerd Victoriabeslag
Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.
Uitkomst 20 stuks.