Recepten Recepten

Amaretto Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Vulling

320 g   Minuta Tom P GB
800 g   water
20 g   Gel Amaretto 50%
160 g   Perla Amandelpan

Afwerking

100 g   Fruitful Apricot Jam
200 g   Dip Neutraal

Decoratie

60 g   Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel
Amaretto Tompouce

Werkwijze

Minuta Tom P GB, Gel Amaretto 50%, Perla Amandelpan en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Daarna is de room klaar voor verwerking.

De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met Dip Neutraal.
Overstrooien met gebruneerd Victoriabeslag

Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.

Uitkomst 20 stuks.