Amandel Speculaas Plaatcake
Amandel Speculaas Plaatcake
Fonceerdeeg
600 g | Speculaasdeeg voor gevuld speculaas met Kanomix | |
260 g | Fruitful Apricot Jam |
Recept
2.000 g | Fantasy Speculaas Cake | |
900 g | water | |
900 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 1
400 g | Amarenen Kersen |
Vulling 2
800 g | Perla Amandelpan |
Afwerking
400 g | Paletta Spray Abrikoos |
Decoratie
80 g | Calif. Amandel Schaafsel |
Werkwijze
Twee platen van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met speculaasdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).Eventueel voorbakken, geeft een meer krokante bodem.
Bestrijken met Fruitful Apricot Jam.
Meng de Fantasy Speculaas Cake, Muffinolie en het water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
De grof gehakte Amarenen Kersen doordraaien.
Verdeel het beslag over de Fruitful Apricot Jam.
Spuit op het beslag doppen Perla Amandelpan.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 45 minuten.
Afgeleren met Paletta Spray Abrikoos en overstrooien met amandelschaafsel.
Snijden in stukken van 7 x 18 cm.
Uitkomst 16 stuks