Recepten Recepten

Advocaattulband met Maestro Cake

Recept

2.300 g   Maestro Cake
1.150 g   boter
1.150 g   ei
145 g   Gel Advocaat 50%

Afwerking 1

500 g   Dip Advocaat Smaak

Afwerking 2

500 g   ColdJel Neutraal

Decoratie

100 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
10 st   Macarons
20 g   Pajets Chocolade
20 st   chocolade paaseitje
Advocaattulband met Maestro Cake

Werkwijze

Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard opkloppen.
Soortelijk gewicht 850 gram/liter.

De gesmeerde tulbandvormen (18x10 cm) vullen met 470 gram beslag.

Oventemperatuur 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 60 minuten.

Spuit de Dip Advocaat Smaak van 32°C op de bovenkant van de tulband zodat het er mooi afdruipt.
Vries de tulbanden in.
Verwarm de ColdJel Neutraal tot 50°C en haal de bevroren tulbanden door.

Decoreer met rozetjes Crème au Beurre, Macarons, Pajets Chocolade en chocolade paaseitjes.

Uitkomst 10 stuks