Advocaattulband
Advocaattulband
Recept 1
2.650 g | Vero Boerencake Koppig | |
950 g | water | |
15 g | Wigo Aroma Vanille |
Recept 2
850 g | Double Choc Cake | |
180 g | water | |
180 g | ei |
Vulling
725 g | Advocaat 14% | |
125 g | Minuta VV |
Decoratie
600 g | Dip Advocaat Smaak | |
180 g | chocolade bloesem melk |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, Wigo Aroma Vanille en het water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.Double Choc Cake, water en ei mengen, 4 minuten in de eerste versnelling draaien.
Voor de vulling, Advocaat 14% en Minuta VV zo kort mogelijk gladdraaien.
300 gram Boerencake beslag uitscheppen in de tulbandvorm, 100 gram Double Choc Cake beslag en 70 gram Advocaatvulling met een spuitzak in een cirkel in de vorm spuiten.
Oventemperatuur:
Inschietoven 165°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken en afkoelen de tulbanden in de Dip Advocaat Smaak dopen, dit mag wat druipen voor het huiselijk karakter.
Licht overstrooien met chocolade bloesem melk.
Uitkomst 12 stuks