Advocaathaas met Maestro Cake
Advocaathaas met Maestro Cake
Recept
2.000 g | Maestro Cake | |
1.000 g | boter | |
1.000 g | ei | |
125 g | Gel Advocaat 50% |
Afwerking 1
500 g | Dip Advocaat Smaak | |
50 g | Butterscotch Granulaat | |
20 g | Hazelnootstukjes |
Afwerking 2
500 g | Paletta Classic NTR. | |
250 g | water |
Decoratie
100 g | Dip Neutraal * |
* Voor een roze kleur vermengen met rode poeder kleurstof.
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard opkloppen.Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
Spuit het bakblik paashaas licht in met Carlex Spray, eventueel bestuiven met bloem om een strak resultaat te krijgen.
Vullen met 410 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 35-40 minuten.
Na het bakken invriezen.
Verwarm de Dip Advocaat Smaak tot 32°C en meng hierdoor de Butterscotch Granulaat en Hazelnootstukjes.
De bevroren paashaas doorhalen met de aangemaakte dip.
Na het stollen van de dip, de andere zijde doorhalen met de aangemaakte gelei.
Garneren met opgedraaide Dip Neutraal.
Uitkomst 10 stuks