Advocaatcake met Maestro Cake
Advocaatcake met Maestro Cake
Recept
2.000 g | Maestro Cake | |
1.000 g | boter | |
1.000 g | ei | |
125 g | Gel Advocaat 50% |
Afwerking 1
700 g | Dip Advocaat Smaak |
Afwerking 2
50 g | Pajets Chocolade |
Decoratie
100 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
33 st | chocolade paaseitje |
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard opkloppen.Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
Oventemperatuur 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 50 - 60 minuten voor een 375 grams cake.
Haal de bevroren cakes door de Dip Advocaat Smaak van 32°C en direct bestrooien met Pajets Chocolade.
Decoreer met rozetjes Crème au Beurre en chocolade paaseitjes.
Uitkomst 11 stuks