Advocaat Tompouce
Advocaat Tompouce
-
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Vulling
225 g | Zeesan Neutraal | |
225 g | water | |
3 g | Citroengeel E102 | |
750 g | slagroom | |
75 g | Gel Advocaat 50% |
Afwerking
100 g | Fruitful Apricot Jam | |
200 g | Gletscher Fondant | |
1 g | Citroengeel E102 | |
20 g | Scaldis Puur |
Werkwijze
De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Meng de Zeesan Neutraal, Citroengeel en Gel Advocaat met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De Advocaatbavaroise op een tompouceplak spuiten, de andere plak hierop.
Voor een stevigere bavaroise eerst laten geleren.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met Gletscher Fondant, met wat Scaldis Puur strimmen en marmeren.
Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.
Uitkomst 20 stuks.