Recepten Recepten

Advocaat Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Vulling

225 g   Zeesan Neutraal
225 g   water
3 g   Citroengeel E102
750 g   slagroom
75 g   Gel Advocaat 50%

Afwerking

100 g   Fruitful Apricot Jam
200 g   Gletscher Fondant
1 g   Citroengeel E102
20 g   Scaldis Puur
Advocaat Tompouce

Werkwijze

De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Meng de Zeesan Neutraal, Citroengeel en Gel Advocaat met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

De Advocaatbavaroise op een tompouceplak spuiten, de andere plak hierop.
Voor een stevigere bavaroise eerst laten geleren.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met Gletscher Fondant, met wat Scaldis Puur strimmen en marmeren.

Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.

Uitkomst 20 stuks.