Recepten Recepten

Advocaat Rolo

Recept

250 g   Vero Plaatcake
250 g   Maestro Moscovisch
100 g   Perla Amandelpan
500 g   ei

Vulling 1

300 g   Sweet Glacé Choc Zacht

Vulling 2

650 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
65 g   Advocaat 14%

Afwerking

72 g   Arabesque Blanc 29
360 g   Maro 1:3 Rol Geel

Decoratie

550 g   Gletscher Fondant
180 g   Maro 1:3 Rol Geel
Advocaat Rolo

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 7 minuten in de hoogste versnelling met een draadgarde, 1 minuut kloppen in de tweede versnelling, 1 minuut in de laagste versnelling nadraaien.

Strijk 3 plakken met een dikte van 0,5 cm en ongeveer 45 x 30 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160ºC
Baktijd 8 minuten.

Strijk de Sweet Glacé Choc Zacht over de dunne biscuits.
Verdeel hierop een dunne laag Crème au beurre aangemaakt met Advocaat 14%.
Rol de plakken in de lengte strak op en vries deze in.
Wanneer de rollen bevroren zijn, snijden in plakken van 2,5 cm breed.

Rol de Maro 1:3 Rol Geel uit tot een dikte van 2 mm en snijd banen van 2,5 cm breedte, lengte ca. 22 cm.

Strijk de marsepeinbanen in met Arabesque Blanc 29 en plak deze aan de gebakjes.

Afwerken met Gletcher Fondant en gele marsepein.

Uitkomst 36 stuks