Advo-Frambo-Choco Tompouce
Advo-Frambo-Choco Tompouce
-
6 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Recept 1
150 g | Zeesan Neutraal | |
20 g | Gel Advocaat 50% | |
150 g | water | |
150 g | Advocaat 14% | |
750 g | slagroom |
Recept 2
150 g | Zeesan Choco | |
150 g | water | |
150 g | Fruitful Raspberry | |
750 g | slagroom |
Afwerking
200 g | Dip Advocaat Smaak |
Decoratie
50 g | Arabesque Noir 58 |
Werkwijze
De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Meng de Zeesan Neutral, water, Advocaat 14% en de Gel Advocaat 50% tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel over 2 korstplakken en dek af met een plak.
Snijden in stukjes van 5 x 5 cm.
De Dip Advocaat op een plak aanbrengen en een choco decor op aanbrengen.
Na het aandrogen snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Meng de Zeesan Choco, water en de Fruitful Raspberry tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spuit hiervan een volle rozet op de met advocaatbavaroise gevulde tompouce stukjes.
Dek af met het het Dip Advocaat plakje.
Uitkomst 36 stuks