Admiraals Cake
Admiraals Cake
Recept
6.100 g | Vero Boerencake Koppig | |
2.300 g | water |
Vulling
1.000 g | Dip Sinas | |
65 g | water | |
650 g | tarwebloem |
Decoratie
900 g | Dip Sinas |
Werkwijze
Maak eerst de vulling, eventueel op voorraad houden in de vriezer.Smelt de Dip Sinas op 30°C.
Doe de vloeibare Dip Sinas in een bekken, voeg de bloem en het water toe.
Draai dit tot een kruimeldeeg, dit koelen.
Vero Boerencake Koppig en water mengen, 3 minuten in de eerste versnelling.
Het kruimeldeeg doorspatelen.
Schep 330 gram beslag in een Papieren Cakevorm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 30 Admiraals Cakes.
Decoreer elke cake met 30 gram Dip Sinas.
Plak de sticker op de cakevorm of op de verpakking, strik deze dicht met een rood wit blauw lintje.