Abrikozen Kwarkschnitt
Abrikozen Kwarkschnitt
Rolbeslag
200 g | Rolbeslag met Moscalux |
Recept
750 g | Paletta Spray Abrikoos | |
750 g | Fruitful Apricot |
Vulling
250 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
500 g | water | |
500 g | slagroom | |
500 g | Fruitful Apricot |
Decoratie
7 st | halve abrikozen | |
35 g | choco decor |
Werkwijze
De Paletta Spray Abrikoos aan de kook brengen.De Fruitful Apricot toevoegen en opnieuw aan de kook brengen.
Van het vuur halen en rustig doorroeren en de lucht laten ontsnappen.
Een Fruit Carre bakplaat van 60 x 20 cm licht spuiten met Carlex Spray en bekleden met krimpfolie.
De fruitgelei op de krimpfolie schenken en koelen.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met water, voeg de Fruitful Apricot toe.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Deze vulling verdelen over de afgekoelde fruitgelei en afdekken met het rolkapsel.
Koelen en eventueel invriezen.
Na het koelen omkeren en de krimpfolie verwijderen.
In 7 schnitten snijden en decoreren met een choco decor en een halve abrikoos.
Uitkomst 7 stuks.