Abrikozen Dessertschelp
Abrikozen Dessertschelp
-
12 st | korstschelp (gecoat) * |
* 18 cm of 53 stuks van 9 cm
Recept
500 g | Bianca | |
500 g | water | |
650 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
650 g | water | |
2.500 g | Fruitful Apricot |
Afwerking
600 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
120 g | fruit | |
25 g | choco decor |
Werkwijze
Bianca en water van 30°C mengen en opkloppen in de hoogste versnelling.Meng de Zeesan Curd/Yoghurt en water.
Deze vloeibare massa in de 1e versnelling door het schuim draaien.
Spatel de Fruitful Apricot door het schuim.
Schep 400 gram vruchtenschuim in de gecoate korstschelpen van 18 cm.
Iets bol maskeren en tamponeren met een glaceermes.
Flambeer het vruchtenschuim met een gasbrander.
Afgeleren met Paletta Spray neutraal.
Decoreren met fruit en chocolade decoratie.
Uitkomst 12 stuks.
Voor één persoonsschelpen, spuit 90 gram vruchtenschuim in een schelp van 9 cm.
Uitkomst 53 stuks.