AardbeienKwark Plaatgebak
AardbeienKwark Plaatgebak
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
250 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
1.100 g | Fantasy QuarQy Cake | |
300 g | ei | |
275 g | kwark | |
150 g | water | |
150 g | Muffinolie * | |
600 g | Fruitful Strawberry |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
200 g | Zeesan Strawberry | |
200 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
650 g | water | |
200 g | Fruitful Strawberry | |
1.400 g | slagroom |
Decoratie
500 g | Fruitful Strawberry | |
600 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, eventueel voorbakken.Bestrijk het deeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng Fantasy QuarQy Cake, kwark, ei, Muffinolie en water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Giet het beslag over de Fruitful Raspberry Jam en strijk glad.
Verdeel de Fruitful Strawberry lekker grof over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met Zeesan Strawberry en het water tot een gladde massa.
Voeg de Fruitful Strawberry toe en meng dit goed.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Vul hiermee de plaat tot boven en strijk het glad af.
In de koelkast plaatsen en daarna invriezen.
Na het koelen de bovenzijde afwerken met Fruitful Strawberry en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden 8,5 x 4,2 cm.
Uitkomst 63 stuks