Recepten Recepten

Aardbeien Triple Sec Traktatie

Recept

1.500 g   Rolbeslag met Moscalux *

* 3 plakken rolbeslag waarvan 1 roze plak

Trempeer

20 g   Trempeerlikeur met Gel

Vulling 1

125 g   Zeesan Neutraal
125 g   water
20 g   Gel Triple Sec 50%
500 g   slagroom

Vulling 2

100 g   Zeesan Strawberry
125 g   water
500 g   slagroom

Afwerking

500 g   slagroom
40 g   Mont Blanc
1.000 g   aardbeien
Aardbeien Triple Sec Traktatie

Werkwijze

Bestrijk een plak blank rolbeslag met een laag Triple sec bavaroise.
De roze laag rolbeslag aanbrengen en tremperen met Trempeerlikeur Gel Triple sec,
vervolgens een laag aardbeien bavaroise aanbrengen en de laatste laag blank rolbeslag.
Tremperen met Trempeerlikeur Gel Triple sec, en koelen.
Na het koelen in kleine gebakjes snijden van 3x5 cm.
Opspuiten met een gladde slagroom streep.
Decoreren met Mont Blanc, een halve verse aardbei afglanzen met Paletta Coldjel en als laatste opleggen.

Uitkomst 132 stuks.