Aardbeien Triple Sec Traktatie
Aardbeien Triple Sec Traktatie
Recept
1.500 g | Rolbeslag met Moscalux * |
* 3 plakken rolbeslag waarvan 1 roze plak
Trempeer
20 g | Trempeerlikeur met Gel |
Vulling 1
125 g | Zeesan Neutraal | |
125 g | water | |
20 g | Gel Triple Sec 50% | |
500 g | slagroom |
Vulling 2
100 g | Zeesan Strawberry | |
125 g | water | |
500 g | slagroom |
Afwerking
500 g | slagroom | |
40 g | Mont Blanc | |
1.000 g | aardbeien |
Werkwijze
Bestrijk een plak blank rolbeslag met een laag Triple sec bavaroise.De roze laag rolbeslag aanbrengen en tremperen met Trempeerlikeur Gel Triple sec,
vervolgens een laag aardbeien bavaroise aanbrengen en de laatste laag blank rolbeslag.
Tremperen met Trempeerlikeur Gel Triple sec, en koelen.
Na het koelen in kleine gebakjes snijden van 3x5 cm.
Opspuiten met een gladde slagroom streep.
Decoreren met Mont Blanc, een halve verse aardbei afglanzen met Paletta Coldjel en als laatste opleggen.
Uitkomst 132 stuks.