Aardbeien-Schnitten
Aardbeien-Schnitten
Recept
1.200 g | Rolbeslag met Moscalux en Farmers Cake |
Vulling
2.100 g | Aardbeien Bavaroise met Zeesan Aardbei |
Trempeer
400 g | Trempeerlikeur |
Afwerking
300 g | ColdJel Neutraal |
Werkwijze
4 rolbeslag plakken met Moscalux bestaande uit:3 plakken van 60 x 40 cm.
1 plak van 60 x 40 cm rode kapsel.
Leg op een met suiker bestrooide plaat een dunneplak kapsel.
Verdeel 500 gram aardbeienbavaroise op de plak en leg er een dunne plak kapsel op, deze licht tremperen met kirschtrempeer.
Dit nog 2 maal herhalen, als 2 e plak het rode kapsel.
De bovenzijde mooi glad afstrijken en koelen.
Deze basis is voor veel doeleinden te gebruiken.
Bijvoorbeeld: schnitten, punten, gebakjes, taarten enz.
Deze schnitten zijn voorzien van een spiegel, die de schnit beschermt tegen uitdrogen en een mooi uiterlijk geeft.
Voor de spiegel de ColdJel Neutraal met een beetje Wigo Compound Aardbei op smaak en kleur brengen.
Decoreren met een chocoladedecor en een aardbei.
Uitkomst 16 aardbeien-schnitten.