Recepten Recepten

Aardbeien Empileur

Bodem

650 g   Sloffendeeg met Kanomix

Vulling 1

275 g   Fruitful Raspberry Jam

Frangipan

600 g   Perla Amandelpan
150 g   Fantasy RedVelvet Cake
175 g   Fruitful Strawberry
150 g   boter
75 g   ei

Vulling 2

750 g   Fruitful Strawberry
50 g   Zeesan Strawberry

Rolbeslag

420 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Trempeer

140 g   Trempeerlikeur

Bavaroise

200 g   Zeesan Curd/Yoghurt
125 g   Zeesan Strawberry
400 g   water
500 g   Fruitful Strawberry
1.000 g   slagroom

Afwerking

1.500 g   aardbeien
525 g   Paletta Spray Neutraal
Aardbeien Empileur

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met sloffendeeg , dikte 3,5 mm.
Het sloffendeeg uitsteken met het frame en bak het deeg hierin.

Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 12 minuten.

Strijk Fruitful Raspberry Jam op de afgekoelde bodem.

Meng de Perla Amandelpan, boter, Fantasy Red Velvet en het ei gedurende minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Vervolgens de Fruitful Strawberry nog 1 minuut meedraaien.
Strijk deze massa op de bodem.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 25 minuten.

Meng de Fruitful Strawberry met Zeesan Strawberry en strijk dit op de afgekoelde bodem.
Leg de plak rolbeslag in het frame en druk deze stevig aan, vervolgens tremperen.

Meng de Zeesan Strawberry, Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Voeg de Fruitful Strawberry toe en meng goed zodat de aardbeien iets verkleind worden.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de getrempeerde plak rolbeslag en afstrijken met afstrijker 0,5 cm.

Invriezen en bevroren lossen. Verdeel de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Decoreer ieder gebakje met drie kleine aardbeien.
Afgeleren en snijden in gebakjes.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)