Aardbeien Empileur
Aardbeien Empileur
Bodem
650 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Vulling 1
275 g | Fruitful Raspberry Jam |
Frangipan
600 g | Perla Amandelpan | |
150 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
175 g | Fruitful Strawberry | |
150 g | boter | |
75 g | ei |
Vulling 2
750 g | Fruitful Strawberry | |
50 g | Zeesan Strawberry |
Rolbeslag
420 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Trempeer
140 g | Trempeerlikeur |
Bavaroise
200 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
125 g | Zeesan Strawberry | |
400 g | water | |
500 g | Fruitful Strawberry | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
1.500 g | aardbeien | |
525 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met sloffendeeg , dikte 3,5 mm.Het sloffendeeg uitsteken met het frame en bak het deeg hierin.
Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 12 minuten.
Strijk Fruitful Raspberry Jam op de afgekoelde bodem.
Meng de Perla Amandelpan, boter, Fantasy Red Velvet en het ei gedurende minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Vervolgens de Fruitful Strawberry nog 1 minuut meedraaien.
Strijk deze massa op de bodem.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 25 minuten.
Meng de Fruitful Strawberry met Zeesan Strawberry en strijk dit op de afgekoelde bodem.
Leg de plak rolbeslag in het frame en druk deze stevig aan, vervolgens tremperen.
Meng de Zeesan Strawberry, Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Voeg de Fruitful Strawberry toe en meng goed zodat de aardbeien iets verkleind worden.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de getrempeerde plak rolbeslag en afstrijken met afstrijker 0,5 cm.
Invriezen en bevroren lossen. Verdeel de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Decoreer ieder gebakje met drie kleine aardbeien.
Afgeleren en snijden in gebakjes.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)