Parade Oliebol.
Met de Parade-oliebollenmixen bakken heel veel Nederlandse bakkers al jaren geweldige oliebollen. Dankzij groot verwerkingsgemak in handschep of machinaal, en met een eindresultaat op hoog niveau.
Zoals lange mals- en krokantheid, ideaal als het eetmoment een paar uur of zelfs een dagje later is. Alle Parade-varianten beschikken over specifieke eigenschappen, zodat je precies de mix kunt uitzoeken die het beste past bij jouw proces en markt.
Oliebollen opwarmtips
Opwarmen in de airfryer
- De airfryer voorverwarmen op 200°C.
- Oliebollen in 4 minuten verwarmen.
Opwarmen in de oven
- De oven voorverwarmen op 200°C.
- Oliebollen in een vuurvaste schaal ± 10-12 minuten verwarmen.
Opwarmen in de magnetron
- De oliebollen (5 stuks) 30 seconden verwarmen op 750 watt.
- In de magnetron wordt de oliebol alleen warm, zonder krokant korstje
Mont Blanc.
decoreersuiker
Wie oliebollen zegt (en trouwens ook kerststollen), zegt Mont Blanc. Deze decoreersuiker steekt met kop en schouders uit boven alle andere producten in de markt en is letterlijk de kroon op de perfecte oliebol. Dat komt door diverse ijzersterke eigenschappen die de verwerking prettig maken en het product nog aantrekkelijker: niet-hygroscopisch, langer op kleur, uitstekende hechting, warmteproof en vriesstabiel.