Zeelandia gaat
glutenvrij
Glutenvrij.
De nieuwe glutenvrije mixen zijn gemakkelijk te verwerken - zowel in basisrecepten als in de vele applicaties - altijd met uitstekende resultaten.
Ons glutenvrije portfolio
Glutenvrije bakkerijproducten vertegenwoordigen een groeimarkt met dubbele cijfers. Consumenten verwachten dat deze producten dezelfde smaak, textuur en uitstraling hebben als ze gewend zijn. De glutenvrije mixen van Zeelandia helpen jou daarbij.Jouw uitdaging.
Het is eenvoudig om gluten uit een recept te verwijderen, maar de uitdaging is om dit zonder concessies aan de smaak, de textuur en het uiterlijk van het eindproduct te doen, of het nu gaat om een brood, cake of croissantsOnze belofte.
Onze visie bij Zeelandia is duidelijk: wij helpen onze klanten om de verkoop en het marktaandeel te vergroten door glutenvrije brood- enbanketproducten te maken, die zo goed mogelijk aansluiten bij het smaakprofiel en textuur van niet-glutenvrije productenWaarom Zeelandia?
Zeelandia ontwikkelt met al meer dan 120 jaar ervaring oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van de markt. Met als resultaat een sprong voorwaarts in smaak en textuur. De samenwerking met InnoV Food Solutionsversterkt onze expertise. InnoV is continu op zoek naar trends en uitdagingen, zoals een glutenvrij of vegan assortiment, en ontwikkelt hiervoor, samen met Zeelandia, kwalitatief hoogwaardige recepten.
Banket.
Hiermee maak je heerlijke taarten, cakes, muffins, koekjes, etc. Net zo lekker als de traditionele variant,
Zero Problem Delicake
Veelzijdige mix voor het maken van diverse cakes.
- Lactosevrij (max. 100 ppm lactose)
Zero Problem Short pastry
Mix voor zandkoekjes en koekjes.
- Lactosevrij (max. 100 ppm lactose)
Zero Problem Season Cake
Veelzijdige mix voor het maken van verschillende soorten cake en gevulde muffins.
- Lactosevrij (max. 100 ppm lactose)
- vegan (mits gebruik van het recept zonder ei)
Brood.
Er gaat niets bvoen lekker brood. Daarvan kun je ook met onze glutenvrije broodmixen blijven genieten.
Zero Problem Croissant
Voor een knapperige croissant met een hoog volume en mooie laagjes.
- Lactosevrij (max. 100 ppm lactose)
- vegan
Zero Problem Original
Voor dagelijks vers brood met een houdbaarheid van 1-2 dagenBevat glutenvrij tarwezetmeel, teffmeel en linzenmeel. .
- Lactosevrij (max. 100 ppm lactose)
- vegan
Zero Problem Jolly
Voor dagelijks vers brood met een houdbaarheid van 1-2 dagen.
- Lactosevrij (max. 100 ppm lactose)
- vegan
Zero Problem Prime
Voor vers brood met een langere houdbaarheid (6-7 dagen).Spekkig in het begin maar 'beter' na 1-2 dagen.
- Lactosevrij (max. 100 ppm lactose)
- vegan
Zero Problem Softroll
Veelzijdige mix voor allerlei toepassingen zoals hamburgerbroodjes en sandwiches. Met een aangename melksmaak, korte afbeet en zacht mondgevoel.
- Lactosevrij (max. 100 ppm lactose)
- vegan