Recepten

Zacht Kleinbrood Trio

Recept 1

825 g   bloem
275 g   Toscane Donker 25 MZ *
55 g   gist
550 g   water
110 g   Exakt Ambacht

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Recept 2

1.100 g   Fiesta Panovite Mais *
55 g   gist
530 g   water
110 g   Exakt Ambacht

* Fiesta Panovite Mais bevat zout ! Fiesta Panovite Mais bevat zout!

Recept 3

1.000 g   bloem
50 g   gist
15 g   bakkerszout
550 g   water
150 g   Exakt Ambacht

Decoratie

120 g   Zadenmix
120 g   Decoratie-Mais
Zacht Kleinbrood Trio

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen ca. 900 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren:
Toscane Donker 25 MZ met Zadenmix.
Fiesta Panovite Mais met Decoratie Mais.

Plaats drie verschillende deegstukjes tegen elkaar op een bakplaat.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 7 minuten.

Uitkomst 60 stuks