Recepten

Yo-kers

Fonceerdeeg

700 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
250 g   Fruitful Apricot Jam

Recept

1.000 g   Verona
450 g   Muffinolie *
450 g   water

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

800 g   Zeesan Yoghurt Kers
1.600 g   water
1.600 g   slagroom
1.200 g   Fruitful Cherry

Afwerking

600 g   Paletta Spray Abrikoos
Yo-kers

Werkwijze

Twee platen van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,75 mm dik (licht prikken).
Bestrijken met Fruitful Apricot Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over twee platen en deze gladstrijken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.

Meng de Zeesan Yoghurt Kers en het koude water tot een gladde massa.
Laat de massa 1 minuut wellen en spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
De vulling over de afgekoelde cake storten de bovenzijde grof afwerken.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Afgeleren met Paletta Spay Abrikoos.
Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.

Uitkomst 16 stuks