Worstebrooike to the mex
Worstebrooike to the mex
Recept
2.000 g | 100 % | bloem | |
80 g | 4 % | gist | |
40 g | 2 % | bakkerszout | |
1.000 g | 50 % | water | |
240 g | 12 % | Exakt Ambacht | |
200 g | 10 % | boter |
Vulling
2.300 g | gehakt half/half | ||
420 g | Quichexpress | ||
975 g | water | ||
390 g | paneermeel | ||
150 g | sojasaus | ||
180 g | tex mex kruidenmix |
Afwerking
900 g | Bierstangen Decoratie |
Werkwijze
De vulling voor de worstjes aanmaken.Afwegen op ca. 50 gram en langrollen.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct afwegen 1200 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na 15 minuten de deegstukjes uitrollen tot een dikte van 2 mm (ca. 12,5 x 10 cm).
Worstjes invouwen, strijken met Ovex Liquide en decoreren
Narijs ca. 45 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 12 minuten.
Uitkomst 92 stuks